maanantai 12. elokuuta 2013

Keveys on mielyttävä tunne

Kesän sikabulkki-läskit on on karistettu ja vaaka pysähty aamulla 77 kilon tienoille. Rasvaa palaa ihan kauheaa tahtia ja olo on ajoittain jopa virkeä.Kattelin toissapäivänä vanhoja lomakuvia Meksikosta vuodelta 2010. Muutos näkyy jopa omaan silmään ja postaan before/afterin kyllä jahka viimiset traanit tästä tirisee.Nälkä on kyllä melko v-mäinen kumppani pidemmän päälle enkä sitä juurikaan siedä, eikä onneks oo ollu tarvettakaan.Tosin mahan täyttäminen 1200 kalorilla päivää kohti on saanu luovuuden kukkasen kukkimaan mitä moninaisemmin tavoin.Jos tuo vajaaksi syöminen ja rasvanpoltto jotakuta kiinnostaa voin
siitä kirjoitella.

Kiipeilyt on sujunu varsin mukavasti perusvoima tyylisillä meiningeillä lukuunottamatta yllätys yllätys, kampustelusta kipeytyneitä kyynärpäitä.Mahtaakohan tuon päälle tehdyt lukotusharjotteet rasittaa kyynärvarsia myös? Tähän ja muutenkin hitaampaan palautumiseen kiristelyn aikana on auttanu suuresti hieronta ja suosittelen sitä kyllä kaikille jotka kiipeävät +3kertaa viikoon tahtia.
Mun oma hieroja on kovaa punttaava ja todella asiansa osaava kaveri. Uskomaton tunne kiivetä aukihierotuilla forkuilla. Mulla alkaa herätä jopa toiveita siitä että pystyn tulevaisuudessa treenaamaan keskimäärin jokatoinen päivä kunhan intesiteetti, harjotusmetodit, paino ja kehonhuolto pysyy tasapainossa.
Hankalaa varmaan mut yritän tätä kyllä syksyllä.

Melkosta viidakkosäätä on luvattu tälle viikolle joten ulkoilut jää vähemmän yllättäen taas väliin.
Hyviä kitkoja vaan kaikille ;)

4 kommenttia:

  1. Noi forkut kannattaa kyllä tosiaan pitää vetreinä. Itsellä aukesi ihan uusia ulottuvuuksia, kuten krimppaus, kun kävin hierojalla. :)
    Nyt on taas vähän tennis-/golf-kyynerpään oiretta, joten pitäisi hieroa, venytellä ja pitää kylmää... Miksei noita vaan saa tehtyä aina treenin jälkeen muulloinkin??

    VastaaPoista
  2. Se käsien hierominen jänteiden välistä on ainakin mun kohdalla todella kivuliasta. Ei mitään toivookaan että itte siihen pystyisin,sen verran sattuu.Samoin sinne kyynärän nivelien väliin meneminen. Pakko antaa jonkun muun se tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, oma hieronta ei ole yhtä tehokasta, ei vaan pysty kiusaamaan itseään yhtä paljon kuin käsittelijä. Mutta jottei päästäisi itseään siihen tilaan, että joutuu mennä toisten käpälöitäväksi... ;)

      Poista
  3. Moi

    Löysin taannoin hyvän lääkkeen kyynärpäihin. Tauko kampustelusta ja 2.sivulla kuvina esitetty venyttely autto todella tehokkaasti. http://www.athlon.com.au/articles/r&i_dodgyelbow.pdf

    VastaaPoista