perjantai 15. helmikuuta 2013

24/7

SE pyörii mielessä 24/7. Tauti on jatkunu jo vuosia. Välillä se helpottaa vähän, tosin sillonkin motivaatio ite kiipeemiseen on säilyny. Tää blogin rustaaminen tekee selkeesti hyvää.
Mikä siinä on että tää on niin kokonaisvaltasta touhua? Luulen et mulla on lajitovereita aika paljon. Siitä ei vaan puhuta hirveesti ääneen., mut kyl sen hallilla ja kalliolla huomaa että jengi on aika sisällä lajissa.
Toki on mahollista että suurimmalle osalle tää on vaan harrastus.Mulle ei.


Sulkkareita on avainniput täynnä. Facebook työntää feediin kiikkupornoa yhtenä torvena.Blogit plärätään läpi päivittäin, samoin keskustelufoorumit.Syömisiä kytätään ettei läskiä vaan tartu luiden ympärille grammaakaa enempää. Nukkuminen suoritetaan laybackissä. Aamulla venytellään jos se vaikka joskus alkais taipua.Kauppakassi pitää kantaa aina yhellä sormella.Uusia kenkiä katotaan eri sivuilta kerta viikkoon. Vaimo ilmottaa 4 lepopäivän jälkeen et nyt on aika painua taas kiikulle kun ukko alkaa käyttäytymään ihan liian levottomasti.

Onhan tää nyt aika hullua.

Kaiken kaikkiaan kiipeily on niin iso osa mun itsetuntoa, mieltä ja eheyttä ettei se aina tunnu terveeltä.
Mitähän sitte ku tää loppuu? Ei vaan enää pysty. Viimestään kasikymppisenä?
Onneks mulla on siltikin vielä  perhe, ystävät, valokuvaus ja kalastus. Sitäpaitsi ongelle pääsee rulliksellaki. Ei tosin parhaille kiville,Mut siihen on vielä matkaa, hetki. Toistaseks heitetään seisten.


7 kommenttia:

  1. On tämä kyllä monille ihan elämäntapa, kiipeily siis. Itseni kohdalla en ehkä voi sanoa, että se olisi elämäntapa, mutta ainakin elämäni intohimo. ;-) Kyllä sen huomaa monessa asiassa, että sitä ajattelee 24/7. Mutta onneksi tätä lajia voi harrastaa todella pitkään jos vain pysyy ehjänä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyl totta. Köysihallilla pyörii monasti porukkaa jotka on puolet vanhempia ja vetelee samoja reittejä.
      Kyl tässä vielä parikyt vuotta kehitytää!

      Poista
  2. Ja se kauppakassi pitää myös kantaa rappuset ylös, kaikki ihan hillittömätkin kuormat pitää aina roudaa rappuset ylös... onhan se hyvää treeniä vaikka lähestymisille! Töissä pitää välillä krimpata ovenkarmissa riippuen (kunhan karmit kestää ja mielellään sillon kun muut ei huomaa). Mut ei pare aukoo väärille ihmisille, pitäisivät varmaan hulluna. Tai siis vieläkin hullumpana.

    VastaaPoista
  3. Mie oon töissä yhen karmin jo hajottanu :D

    VastaaPoista
  4. Hahaha joo..on se hassua miten yhtäkkiä monissa eri paikoissa alkaa miettimään, että millaista kohan olisi jos kiipeisi tuon lyhytypylvään ylös tai laskeutuisia kuudennesta kerroksessta partsilta alas, vain sen takia koska voi! ;-)

    VastaaPoista
  5. Apua! Huomasin samat oireet. Paitsi en oo huomannut "Nukkuminen suoritetaan laybackissä"-oireilua.

    VastaaPoista