tiistai 26. helmikuuta 2013

Seiskoille

Kunnon selkäsauna tekee aina hyvää vai miten se meni. Nyt on kroppa niin hyvässä tikissä parin kuukauden löysäilyjen jäljiltä, että saa luvan kestää snadia runtua.Aika ottaa epätoivosta yrkkää yli seiskan reiteillä. No ei se niin epätoivosta kyllä edes ollu.Meni oikeestaan ihan suksee. Sain linkitettyä monia 7a+ muuveja 45 hänkillä nippuun. Keho tajus nopeesti miten homma toimii ja hermotus on hereillä jo valmiiks. Mystistä. Kampustelin lopuks isommilla listoilla tasavetoja (molemmat kädet samaa aikaan seuraavalle) ja tokalla vedolla rimat meinas loppua kesken. No siihen oli todella hyvä lopettaa.

Statseja ku kattoo ni tää oli vuoden 15 boulderi.Tuntuu ihan laiskottelulta kiivetä näin törkeen vähän.2 köyttä,3 joogaa 5 keskikroppaa ja kolme leuanvetoa lisäromuilla lisäharjoitteina.Yhteensä 28 harjotetta mikä toisaalta on jo sentään jotain.

Viime vuonna kiipesin aivan liikaa rajoilla. Kauheeta nuoralla tanssimista. 4 maksimitreeniä viikossa. Samoilla projekteilla kerrasta toisee, kuukausia putkee.En muista oliko siinä joku pointti. No eihän se hirveen hyvin menny.Lupaan nyt itelleni et alotan tän sormirääkin rauhassa enkä jatkossakaa palaa noihin 4 kertaa/viikko systeemeihin. Ja lepopäivinä meen kuvaamaan, enkä "vähän vaa kiipeemään".

Tänää oli huikeet energiat koko päivän vaikka koisasin vaivaset viitisen tuntia yövuoron jälkeen. Saa nähä nukuttaako tänä yönä.
Epäilen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti